Så påverkar digital biologi framtidens arbetsliv och fritid – Välkommen till BBI-dagen 16 nov. 2017!

Posted · Add Comment

Hockey som affärsmodell, KHK som startup och så påverkar digital biologi framtidens arbetsliv och fritid. Missa inte årets BBI-dag! Inspireras, mingla och nätverka, lyssna till årets spännande huvudtalare och BBI-bolagens nytänkande affärsidéer. Begränsat antal platser!

Tid: 16 november kl. 11.45–16.00 samt efterföljande mingel
Plats: Blekinge Business Incubator, Karlskrona (Campus Gräsvik 2)
Anmälan: Maila emma@b-b-i.se senast 13 november (meddela ev. diet/allergi)
Kostnad: BBI-dagen är kostnadsfri.

 

Huvudtalare: Hannes Sjöblad –
Digital Biologi – det nya IT

Hannes Sjöblad (twitter: @hsjob) är biohackare och undervisar på Singularity University. Han är en populär föredragshållare om tekniktrender och speciellt på ämnet om hur teknikförändringen påverkar människan. Läs mer om Hannes arbete här:

”Hannes Sjoblad, cyborg and one of the founders of the Swedish Biohackers Association, collaborated with the Swedish rail company SJ on a potentially revolutionary project to allow NFC implant payments on its lines”.
https://www.wareable.com/wearable-tech/biohacking-scene-next-gen-implants-2017

”The biggest commercial opportunity posed is in healthcare because the technologies may enable people to measure and monitor their bodily data. ”A generation from now, people will wonder how we even survived without such a technology”.
https://motherboard.vice.com/en_us/article/mg7g43/biohacking-implants-cyborg-fair

”Nfc-chip i handen, sensorer som läser av din hjärna och robotmöten. Så här kommer vi att jobba i framtiden”.
https://www.aftonbladet.se/partnerstudio/digitalalivet/article22108222.ab

 

Huvudtalare: Charlotte Gustavsson –
Hockey som affärsmodell, KHK som startup

Att drivas av utmaningar har tagit henne från Stockholms finansbransch, TV-jobb i Norden, Baltikum och Ghana, VD-uppdrag för Modo Hockey i Örnsköldsvik, till Karlskrona där hon nu axlar rollen som KHK:s CEO/Klubbdirektör. Charlotte berättar hur hon ser på balans och lönsamhet, jämställdhet, ledarutmaningar, sportslig framgång, KHK som samhällskraft och att sätta Karlskrona på kartan.