Välkommen till lunch-workshop med fokus på energieffektivisering och lönsamhet.

Posted · Add Comment

PLATS: Blekinge Business Incubator, Campus Gräsvik 2, Karlskrona

TID: fredagen den 30 november kl. 11.00 – 13.00

PRIS: Deltagandet är kostnadsfritt, vi bjuder på lunch!

OSA: Till anna@b-b-i.se senast 28 nov.
Meddela ev. allergi eller diet och tänk hållbart – avanmäl om du inte kan komma.

Läs mer om hela projektet på www.b-b-i.se/energieffektivisering

 

Att arbeta hållbart och tjäna pengar går hand i hand

Nyligen säkrade Malmöbolaget Orbit Systems närmare 300 miljoner kronor i riskkapital för utvecklandet av en energi- och vattensnål dusch som renar och återcirkulerar duschvattnet. Boston Consulting Group påvisar ett samband mellan hållbarhet och lönsamhet i en nyligen släppt studie. Transformationer håller på att förändra vår värld radikalt. ”Business as usual” är inte längre rätt väg framåt.

  • Har du, eller din personal, idéer om nya produkter och tjänster som kan bidra till energieffektivisering? Utveckla er innovationskultur, lär er att konkretisera och utvärdera affärsidéer med Lean Startup.
  • Vill du utveckla hållbara processer i ditt företag? Så att du kan ta ett större samhällsansvar och minska din klimatpåverkan samtidigt som du får nöjdare kunder och stärker ditt företags konkurrenskraft och lönsamhet.
  • Nu kan du få hjälp med affärsrådgivning och stöd att söka finansiella medel för realisering av utvecklings- och omställningsprojekt inom energieffektivisering. Har ni inga förkunskaper finns det stöd att få genom hela processen.