Arbeta som affärsutvecklare hos oss på BBI

Posted · Add Comment

Energimyndigheten genomför för första gången en pilotsatsning i samarbete med åtta innovationsmiljöer runt om i Sverige i syfte att kraftsamla för att snabba på omställningen av energisystemet. Vägen framåt är att ta tillvara på den innovationskraft som finns och stötta innovationsbolag med att kommersialisera sina energiinnovationer. Blekinge Business Incubator är en av dessa innovationsmiljöer. Nu säker vi affärsutvecklare som kan vara med och driva arbetet i Blekinge.

Vi söker dig som har erfarenhet inom entreprenörskap, bolagsbildning, bolagsekonomi, kapitalisering och som tycker att affärsutveckling är det roligaste som finns. Du har ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för andras förutsättningar och behov. På BBI uppskattar vi vårt effektiva och givande team-samarbete samtidigt som det finns utrymme för våra individuella drivkrafter och styrkor.

Hör av dig så berättar vi mer!

Anders Cronholm, VD Blekinge Business Incubator
070-821 72 72, anders@b-b-i.se