Kolla in! Almi i Blekinge har utlyst en idétävling

Posted · Add Comment

Tävling som vänder sig till dig som har en idé som du går och funderar på eller kanske har du redan börjat utveckla idén och är redo för prototypstadiet?

Tävlingen är en trestegsraket. En jury kommer att utse 10 finalister som får komma på en audition och berätta mer om/(pitcha) idén. Fem vinnare går sedan vidare och får hjälp med verifiering av idén till ett värde av 10 000 kr vardera. I steg tre kan vinnarna sedan få ytterligare hjälp med prototyputveckling. Värdet av steg tre kommer att variera beroende på idé och behov. Vinnarna har även chansen att kunna erbjudas plats i Blekinge Business Incubators Inkubationsprogram och eller i deras omtyckta ”Startup academy”. BBI:s erbjudande gäller de som redan har eller väljer att starta ett företag runt sin idé.

Läs mer här om BBI Startup Academy här: https://www.b-b-i.se/bli-en-bbiare/

Du anmäler dig och lämnar ditt bidrag genom att fylla i en idébeskrivning som du mailar till joakim.sandell@almi.se senast den 15 oktober. 

Läs mer och anmäl dig här: http://www.almi.se/Blekinge/Aktuellt/Idetavling-i-Blekinge-2016/