Vill du vara med i ”The Oasis Game”?


För några veckor sedan kom vi i kontakt med en grupp engagerade studenter/ lärare (de flesta av dem internationella) vid BTH som vill skapa Sveriges första Oasis spel i Karlskrona maj. En fantastisk möjlighet för vårt lokala samhälle att samlas kring ett problem eller en uppgift vi vill lösa.

Här kan du se en film om hur det går till >>

Just nu söker de efter ett konkret problem, en plats där aktiviteten kan hållas och engagerade och kreativa deltagare som vill vara med och lösa uppgiften.

Läs mer om detta och anmäl ditt intresse på deras hemsida >>

Tisdagen 31/3 kl. 17.30-19.30, arrangeras ett informationsmöte i BBI’s lokaler på Campus Gräsvik 2. Där kan du höra mer om metoden (som skapats och spridits från Brasilien) och deltar i en brainstorm kring hur vi skulle kunna ta detta till Karlskrona.

Känn dig fri att sprida denna information till den som kan vara intresserade, desto fler människor som sluter upp till det här ju större chans att vi kan skapa ett riktigt roligt lokalet spel.

Evenemanget finns på facebook!
https://www.facebook.com/events/846567575415598/


Driver du företag i Blekinge och vill växa?

Vill du utveckla din verksamhet och hitta nya affärsmöjligheter, men saknar idéer om hur? Kanske har du redan utvecklingsidéer som du skulle vilja lägga mer tid på att planera och utvärdera.

Då ska du delta i BBI Silicon Valley Business Boost – ett accelerationsprogram med fokus på affärsutveckling i ditt företag. Programmet genomförs i 4 steg från mitten av mars till juni 2015.

  • – Följ med på inspirationsresa till Silicon Valley. Inspireras genom möten och benchmarking med branchledande aktörer och framgångsrika startups. Ta del av nya affärstrender, modeller och verktyg.
  • – Utöka ditt nätverk och få tillgång till professionell kompetens och feedback i arbetet med att ta fram din egen konkreta utvecklingsplan.

.

Hör av dig till oss på BBI för mer information – 0733-12 49 40
Begränsat antal platser! Anmäl dig till info@b-b-i.se senast 1 mars.